Het bedrijf

 

 

 

Kraanverhuurbedrijf Anne van der schors

voor direct contact 06-22 94 51 81

Anne heeft al 25 jaar ervaring als machinist en draait nergens meer zijn handen voor om en je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft wel een oplossing klaar. 

Betrouwbare partner! 

Anne is ooit begonnen met een kraantje achter de tractor en van daaruit naar een oude mobiele kraan waarmee hij het vak onder de knie kreeg.  Sindsdien is er veel veranderd binnen het bedrijf. Om een betrouwbare partner voor uw opdrachten te kunnen zijn,  is er veel geinvesteerd in nieuw en specialistisch materieel. Grondverzet- en loonwerk wordt meestal onder tijdsdruk uitgevoerd, tijdsverlies door oud materieel dat stuk gaat tijdens het werk is volgens ons idee echt niet meer van deze tijd.  Vandaar dat wij veel investeren om ons materieel up-to-date te houden, een profesionele bedrijfsvoering die bij onze manier van werken past.      

Zoals ook op alle foto's op de site is te zien is ons machinepark zeer reprecentatief en uitstekend onderhouden.  In 2007 werd de eerste nieuwe caterpillar mobiele graafmachine gekocht en in 2008 kwam dan ook de tweede caterpillar graafmachine met verstelbare arm en draaikantel  systeem. 

Specialistich werk

Door naast de moderne mobiele kranen ook te investeren in werktuigen aan de kranen kunnen wij specialistische werkzaamheden uitvoeren.  Zo zijn beide kranen voorzien van draai-kantel systemen, waardoor we zeer precies kunnen werken in de wegenbouw en riolering aanleg e.d. Hiernaast hebben wij de beschikking over een sorteergrijper, deze wordt veel ingezet bij het rooien van bomen en bosbouw projecten. Voor het aanbrengen van walbeschoeiingenen damwanden kunnen wij gebruik maken van een hydraulisch trilblok.